SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pukebergs Bollklubb
Fotboll

Föräldrar vs Barn
2023-10-10 19:00

Då var den numera traditionella matchen mellan föräldrar mot barn spelad. De blev en rolig, jämn och spännande match precis så som man önskar att en fotbollsmatch ska vara. 

Matchen spelades 3x20 min 7 manna. 
Inledes starkt av föräldrarna där några enkla mål fick göras i början av matchen allt för att inte laget skulle tappa humöret. Då tänker vi främst på de gamla storspelarna Evestål och Arvidsson som fick näta och på så sätt hållas på gott humör. Barnen kom till några vassa lägen i början men i början va kvällens burväktare Andreas stor som en jätte i det för honom pyttelilla målet. Han släppte knappt inget bakom sig. 

Men vad perioderna gick så kommer barnen mer å mer in i matchen och på många håll bland föräldrarna syns de att de slarvat en hel del med fysen. Barnen kommer mot slutet av matchen ikapp och förbi. Det är en total genomklappning av backlinjen som släpper allt å alla bakom sig. Där får verkligen föräldrarna fundera till nästa år om Gunnarsson och Gardelin verkligen ska få spela. Även om barnen spelar bra så ska nog ändå målvakten ha 5 av målen. Barnen vinner självklart rättvist matchen, men som alltid så är de inga officiella resultat som gäller. 

Tack alla föräldrar som ställde upp. Tror att både ni och barnen tyckte de va väldigt roligt. 
Tack barn för en väl genomförd match 

 

på återseende nästa år 

 

 


Nyhetsarkiv
Föräldrar vs Barn2023-10-10 19:00
Pukeberg-RM/SSG2023-07-02 14:08
 
Våra sponsorer