SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pukebergs Bollklubb
Fotboll

Pukeberg BK P10 (2013)

Pukebergs BK P11 (pojkar födda 2012 och 2013)

 

Vill du också börja spela fotboll och är född 2013 kontakta oss gärna. 

Vi tränar Tisdagar och Torsdagar 17.30 på Pukevallen.

 

Välkommen! 

 

 

Föräldrar vs Barn
2023-10-10 19:00

Då var den numera traditionella matchen mellan föräldrar mot barn spelad. De blev en rolig, jämn och spännande match precis så som man önskar att en fotbollsmatch ska vara. 

Matchen spelades 3x20 min 7 manna. 
Inledes starkt av föräldrarna där några enkla mål fick göras i början av matchen allt för att inte laget skulle tappa humöret. Då tänker vi främst på de gamla storspelarna Evestål och Arvidsson som fick näta och på så sätt hållas på gott humör. Barnen kom till några vassa lägen i början men i början va kvällens burväktare Andreas stor som en jätte i det för honom pyttelilla målet. Han släppte knappt inget bakom sig. 

Men vad perioderna gick så kommer barnen mer å mer in i matchen och på många håll bland föräldrarna syns de att de slarvat en hel del med fysen. Barnen kommer mot slutet av matchen ikapp och förbi. Det är en total genomklappning av backlinjen som släpper allt å alla bakom sig. Där får verkligen föräldrarna fundera till nästa år om Gunnarsson och Gardelin verkligen ska få spela. Även om barnen spelar bra så ska nog ändå målvakten ha 5 av målen. Barnen vinner självklart rättvist matchen, men som alltid så är de inga officiella resultat som gäller. 

Tack alla föräldrar som ställde upp. Tror att både ni och barnen tyckte de va väldigt roligt. 
Tack barn för en väl genomförd match 

 

på återseende nästa år 

 

 

Pukeberg-RM/SSG
2023-07-02 14:08
Sista matchen innan uppehållet, spelarna tackar publiken som kom för att titta och heja!

Sista matchen innan sommaruppehållet är spelad.

Det blev en välspelad match mellan två duktiga lag.

Pukeberg bjöd på flera fina mål och stundtals väldigt fint passningsspel. Stor eloge till hela laget som peppade sina medspelare i både medgång och motgång. Mycket fint att se! 

Vi tackar motståndare, domare och publik för denna halva säsongen. Nu tar vi sommaruppehåll från matcher och träningar så syns vi på andra sidan semestern. 

Sommaruppehåll avslutning
2023-06-27 15:52

Även fast de inte riktigt än är uppehåll i matchspel. Så avslutade vi träningarna igår, måndag.
Vi samlades träningsklädda för att officiellt träna löpning. Vilket de också blev en del av, en lätt löptur mot svartbäcksmåla där vi stannade till för lite hinderbana och andra småtävlingar. Vid mitten av den officiella löprundan ”råkade” ett hus med en pool och prepade med grill och glass dyka upp. Där stannade vi naturligtvis till för att ta ett välförtjänt bad och grillning. 
Dundersuccé tyckte ledarstaben. Spelarna såg inte ledsna ut dom heller så vi upplever att detta va ett lyckat upptåg. 

Vi tackar er föräldrar som hjälpte oss att lura era barn! 
Vi tackar även Lisa och Hanna som skötte de praktiska. 

 

Nu kör vi järnet sista matchen innan uppehållet i helgen sen tar vi en välförtjänt sommarledighet med sol, bad och kanske lite fotboll på stranden också (?)

 

// Joakim & Rasmus

Fotbollskola på Pukevallen
2023-05-04 08:29

Ge barnen en härlig start på sommarlovet med fotbollsskola under tre dagar, 19-21 juni!

I år är fotbollsskolan för killar och tjejer som är födda 2011-2016.

Anmälan är nu öppen och i länken nedan hittar ni information om tider, kostnad och vad som ingår: Landslagets fotbollsskola på Pukevallen

 

Fotbollsskolan sponsras av Metro Therm och Nybro begravningsbyrå

 

Varmt välkomna till Pukevallen under Midsommarveckan!

 

(Fler bilder hittar ni i fliken Bildgalleri under Ungdom)

 
Våra sponsorer